OVER ONS

Over ons

Eeuwenlang wachten tot je aan de beurt bent bij de kapper in een inspiratieloze, tl-verlichte ruimte is met de komst van Barberistas voorgoed verleden tijd. Barberistas is een gloednieuw concept dat tegelijkertijd een kapsalon, Barbershop en coffeebar is.

De drijfveer

Samen met ons team werken wij aan de toekomst van Barberistas. Onze Kappers & Barbiers streven dan ook naar het beste resultaat waar zijzelf trots op zijn. Een relatie met de klant is niet alleen maar ‘je werk doen’ maar ook persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk. Bij Barberistas is een gezellig gesprek dan ook niet weg te denken!

Wat ons speciaal maakt

Bij Barberistas is wachten op je beurt allesbehalve vervelend. Hier spreek je gezellig af met vrienden, drink je een lekker kopje koffie en laat je je haar stylen. Allemaal tegelijkertijd! Je zou het wachten op je beurt bijna vergeten. Het is de bedoeling dat Barberistas binnen de kortste keren de verlenging van de huiskamers van vele Nederlanders wordt. De sfeer? Huiselijk, cozy en een tikje retro.

13254039_615817685237425_5217607933780041947_n

Alleen het beste voor uw haar

Om het mooiste resultaat te behalen selecteren wij de beste producten die er momenteel op de markt zijn. Een aantal van deze producten vindt u hierbeneden terug. Daarnaast verkopen wij een deze producten ook in onze shops.

LANZA
MANMADE
PRORASO